Online Random Name Picker

 Discover the ultimate classroom tool with our random name picker! Perfect for selecting first and last names from lists. Explore our online name randomizer...

Anchorage Dermatology

Piezas De Forja Ourense

HomeBusiness NewsRestaurang Vasastan Stockholm

Restaurang Vasastan Stockholm

Avslappnad och personlig restaurang med atmosfär och smakupplevelser utöver det vanliga i hjärtat av Vasastan i Stockholm. Vi serverar brunch, lunch och middag, Varmt välkomna till oss!

Restaurang Vasastan Stockholm

Om oss

älkommen till Bistro Casper – Din favorit restaurang i Vasastan Letar du efter den perfekta restaurangen i Vasastan, Stockholm? Sök inte längre! Belägen mitt emot Vasaparken och i närheten av Odenplan, Bistro Casper strävar efter att erbjuda en genuin och hjärtlig matupplevelse i hjärtat av Vasastan

Den personliga restaurangen i Vasastan. Hos Bistro Casper, drivet av det passionerade paret Babak och Shila, strävar vi efter att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig hemma. Lokalt känd: Vi är ett lokalt favoritval och en känd restaurang i Vasastan, där vi erbjuder en noggrant utvald meny som vi hoppas du kommer att uppskatta.

Perfekt läge: Vårt utmärkta läge mitt emot Vasaparken gör det enkelt att njuta av en kvällspromenad efter middagen. Brett menyutbud: Från klassiska svenska rätter till internationella favoriter, vår meny har något för alla smaker. Engagerade kockar : Vårt team av kockar är passionerade om att bringa dig den allra bästa maten och upplevelsen.

Serveringspersonalen: Är inte bara utmärkta på att ge service utan också begåvade kockar. Flera gånger i veckan byter vår personal roller i köket och serveringen, allt för att sträva efter att ge dig en genuin och engagerad matupplevelse. Atmosfär: Med en inbjudande och varm atmosfär, Bistro Casper är den perfekta restaurangen i Vasastan för både romantiska middagar och större sammankomster.

Klicka här för mer info- https://bistrocasper.se/